Onze Werkwijze

De Web ontwikkelaar in Twente.

tijdlijn de weboplossing

Ons stappenplan

In deze fase willen we uw behoeften en wensen begrijpen om een website te creëren die perfect bij uw bedrijf past. Tijdens het gesprek zullen we de volgende aspecten bespreken:

Na het eerste gesprek stellen we een gedetailleerd projectvoorstel op dat alle besproken elementen omvat. Het voorstel omvat:

Na het projectvoorstel te hebben goedgekeurd dient u een aanbetaling van 50% te doen. Hierdoor houdt u 50% in uw eigen zak, waardoor wij nog een tandje harder gaan werken!

Voordat we beginnen met het bouwen van de website, doorlopen we een gestructureerd ontwerpproces:

  1. Wireframes: We creëren een eenvoudige, visuele weergave van de lay-out van uw website om de structuur en functionaliteit te bepalen. 
  2. Visueel ontwerp: Op basis van de wireframes maken we een aantrekkelijk visueel ontwerp dat uw merkidentiteit weerspiegelt en een positieve gebruikerservaring garandeert.
  3. Ontwikkeling: Nadat het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met de technische ontwikkeling van uw WordPress-website, waarbij we de nieuwste webstandaarden en -praktijken volgen.

Tijdens deze fase bouwen we daadwerkelijk uw website op basis van het goedgekeurde ontwerp en de inhoud die u heeft verstrekt. We zullen nauw contact houden en regelmatige updates verstrekken over de voortgang van het project.

Wanneer de website aanzienlijke vorderingen heeft gemaakt, plannen we een tussentijdse meeting om:

Zodra de website volledig is ontwikkeld en getest, is het tijd voor de oplevering. Dit omvat: