Website Laten Maken Nagelstudio

Betaalbare Websites voor uw Nagelstudio

De Web Oplossing is gespecialiseerd in website- en webshopontwikkeling voor kleine ondernemers, zoals een nagelstudio aan huis. Als u overweegt een website te laten maken voor uw nagelstudio, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk betaalbare websites met uitstekende service. Bovendien hechten we grote waarde aan communicatie, wat resulteert in nauw contact met uw nagelstudio gedurende het gehele proces. Dit creëert een win-winsituatie: u profiteert van een snelle oplevering, een betaalbare oplossing en prettige communicatie, terwijl wij streven naar een tevreden klant. Naast onze ontwikkelingsdiensten bieden wij ook SEO-optimalisatie en branding aan voor nagelstudios.

Belang van een Professionele Website laten maken Nagelstudio's

Een nagelstudio heeft een professionele website nodig om haar diensten te presenteren, klanten te bereiken en betrokkenheid op te bouwen. Het biedt een online visitekaartje, toont nagelontwerpen, prijslijsten en locatie, vergroot geloofwaardigheid en vergemakkelijkt afspraken

Website laten maken nagelstudio

De Voordelen van het Laten Maken van een Website

Afspraken Inplannen

Door op maat gemaakte contactformulieren aan uw site te koppelen, kunnen klanten afspraken aanvragen. Deze verzoeken komen vervolgens terecht in uw e-mail, waardoor u volledige controle houdt over uw agenda. Daarnaast kunnen wij plug-ins implementeren waarmee klanten specifieke tijdslots kunnen reserveren.

Overzichtelijk Dashboard

Ons WordPress-dashboard is zeer geschikt voor nagelstudio-eigenaren. Na de lancering kun je met een gebruiksvriendelijke interface eenvoudig je inhoud aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen, je statistieken bekijken en je website beheren. 

Responsief Design

Wij zorgen er voor dat uw nagelstudio digitaal te bekijken is op alle apparaten: mobiel, tablet en desktop. Dit zorgt voor een professionele weergave en een goede online vindbaarheid.

Technische Ondersteuning

Wanneer wij uw nagelstudio website maken, zorgen wij er ook voor dat deze er op-en-top uit blijft zien! Wij doen niet aan maandelijkse onderhoudscontracten. Kleine ondernemers hebben hier meestal helemaal geen belang bij, daarom werken wij met een variabel uurtarief van €20.

Zoekmachine Optimalisatie

Als uw een website laat maken voor uw nagelstudio moet deze er niet alleen maar mooi uitzien, maar moet deze ook gevonden worden. Geen zorgen, wij regelen dit voor u. In al onze pakketten zit zoekmachine optimalisatie inbegrepen, dit varieert van basis optimalisatie tot uitgebreide optimalisatie.  Bekijk onze pakketten HIER.

Webshopfuncties

Veel nagelstudio’s verkopen producten. Door webshopfuncties aan uw website toe te voegen zorgt dit voor een groter bereik voor uw producten. Hierdoor worden klanten beter geïnformeerd en zullen zij eerder geneigd zijn tot een aankoop.

Cruciale Elementen Nagelstudio Website

Stelt u voor: uw nagelstudio, tot leven gebracht op een professionele website. Met een uniek webdesign, schitterende galerijen van uw nagelkunst, overzichtelijke weergave van diensten en prijzen, plus duidelijke contactinformatie. Bij De Web Oplossing begrijpen we de kern van het laten maken van een succesvolle nagelstudio website. Wij helpen u bij het maken van uw website voor uw nagelstudio. Wij brengen uw visitekaartje tot leven, waarbij we uw passie en vakmanschap stralend presenteren aan de wereld.

Stappen bij het Laten Maken van een Nagelstudio Website

1.

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit vrijblijvende gesprek denken wij met u mee. Wat zijn uw behoeften en wensen? Welke uitstraling heeft uw website nodig? Hoeveel pagina’s heeft u nodig? Allerlei vragen gaan we tijdens dit gesprek bij langs om zo samen met u te brainstormen om uw website te laten maken.

2.

Projectvoorstel

Na aanleiding van het kennismakingsgesprek stellen wij een compleet projectvoorstel op. Zaken zoals de gewenste kleuren, lettertypen, lay-out, vastgestelde prijs en een indicatie van de oplevering zullen hierin genoemd worden. Op deze wijze zijn wij transparant over uw project, zodat wij samen tot een succesvol eindresultaat komen.

3.

Ontwerpproces

Voordat het bouwproces gestart is beginnen we met het ontwerproces. Ten eerste maken wij uw wireframe. Dit is een eenvoudige weergave van de indeling van uw nagelstudio website. Vervolgens wordt er gewerkt aan het visuele ontwerp. Dit is het grafische ontwerp die aansluit op het wireframe en uw merkidentiteit. Nadat dit is gerealiseerd zal de ontwikkeling plaatsvinden: de technische ontwikkeling via WordPress.

4.

Bouwproces

Als het ontwerp af is kunnen we beginnen aan het bouwproces. Tijdens dit proces zetten wij uw hele site in elkaar: afbeeldingen uitzoeken, pictogrammen creëren, knoppen invoegen, formulieren implementeren en alles aansluitbaar maken. Tijdens het bouwproces houden wij altijd nauw contact met onze klanten en geven wij regelmatig updates over onze projecten.

5.

Tussentijdse Meeting

Als de oplevering nadert plannen wij samen met u een tussentijdse meeting in. Tijdens deze meeting bespreken wij de volgende zaken: afgeronde stappen, mogelijke feedback, eventuele aanpassingen, vervolgstappen en geven wij u een update wat betreft de geschatte opleveringsdatum.

6.

Oplevering

Zodra wij al uw feedback hebben verwerkt en de site netjes hebben getest is het tijd voor de oplevering! Na de oplevering staat u er zeker niet alleen voor. Wanneer wij uw website maken voor uw nagelstudio zorgen wij ervoor dat u met het WordPress-dashboard overweg kan. Hierover geven wij uitleg, zodat ook u aanpassingen kan verrichten aan de website. Daarnaast bieden wij 14 dagen gratis ondersteuning na oplevering.

Veelgestelde Vragen Over het Laten Maken Van Een Website Voor Jouw Nagelstudio

Een website is als een digitale etalage voor jouw nagelstudio. Het vergroot je zichtbaarheid, vergemakkelijkt boekingen, trekt nieuwe klanten aan en versterkt je geloofwaardigheid in de online wereld.

Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat het proces soepel verloopt en jouw website binnen een redelijke termijn live kan gaan. Gewoonlijk streven wij ernaar om een website binnen 2 weken af te ronden. Dit kan echter langer duren als er complexe diensten verleend moeten worden

Ja, zeker! In al onze pakketten zit gratis uitleg inbegrepen, zodat u uw eigenwebsite kan beheren door middel van onze dashboarden. Daarnaast bieden wij de eerste 14 dagen na oplevering gratis ondersteuning. Na deze 14 dagen staat u er niet alleen voor, tegen een uurtarief van €20 staan wij dan voor u klaar!

We leveren maatwerkoplossingen. Als jouw nagelstudio specifieke vereisten heeft, werken we samen om die te integreren en ervoor te zorgen dat je website aan al je verwachtingen voldoet.

Dat is zeker mogelijk! Wij kunnen verschillende plug-ins en contactformulieren voor u toevoegen. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk contact met u opnemen en heeft u meer boekingen!

Waarom De Web Oplossing?

Als ZZP’er of klein bedrijf wilt u een professionele website laten maken die past bij uw merk en doelstellingen. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze expertise kunnen wij in een klein tijdsbestek een goede kwalitatieve site neerzetten. Hierdoor creëren wij een win-win situatie. Onze pakketten beginnen al vanaf €399,-, waarmee u toegang krijgt tot hoogwaardige ontwerpen en functionaliteiten. Omdat we ons in de opstartfase bevinden, bieden we momenteel zeer concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Profiteer van onze ervaring en deskundigheid om uw online aanwezigheid te versterken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Kom erachter wat wij u kunnen bieden.