Website Ontwikkeling

Waar wij goed in zijn.

Website ontwikkeling voor het klein bedrijf.

Als professioneel bedrijf zijn wij gespecialiseerd in website ontwikkeling voor het klein bedrijf. Met onze expertise creëren we aantrekkelijke en functionele wordpress websites voor kleine ondernemers en ZZP’ers. De voordelen van WordPress zijn onder andere een gebruiksvriendelijke interface, aanpasbaarheid, zoekmachineoptimalisatie en uitbreidingsmogelijkheden via plugins. Wij bieden maatwerkoplossingen die de online aanwezigheid van ondernemers verbeteren, hun merkbekendheid vergroten en de mogelijkheid bieden om effectief te communiceren met hun doelgroep.

Waarom een WordPress site voor uw bedrijf?

01

Overzichtelijk Dashboard

Wordpress website Twente laten maken

Het WordPress-dashboard is handig voor ondernemers omdat het na oplevering een gebruiksvriendelijke interface biedt waarmee ze gemakkelijk inhoud kunnen bewerken, eventuele pagina’s kunnen toevoegen, statistieken kunnen bekijken en hun website kunnen beheren. Afhankelijk van uw pakket geven wij u hier uitleg over, zodat u weer geld bespaart!

02

Responsief Design

WordPress biedt responsieve thema’s die zich aanpassen aan verschillende schermformaten. Dit zorgt ervoor dat wij uw website kunnen laten functioneren op alle apparaten, inclusief smartphones en tablets.

Website ontwikkeling voor het klein bedrijf
Woocommerce webshop laten maken Twente

03

Webshopfuncties

Woocommerce webshop laten maken Twente

Naast website ontwikkeling voor het klein bedrijf bieden wij ook webshop ontwikkeling aan. Met WordPress kunnen wij voor u een volledig functionele webshop opzetten met behulp van plug-ins zoals WooCommerce. Hierdoor kunt u uw producten presenteren, betalingen accepteren, facturen versturen en uw online winkel beheren.

Via een WordPress Website hebben wij op een kosteneffectieve manier beschikking tot ingebouwde functies en plug-ins die uw website kunnen optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor wordt uw website beter vindbaar voor potentiële klanten en kan u zelf achteraf de instellingen veranderen.

05

Contactformulieren

Contactformulieren voor mijn bedrijf

Met behulp van WordPress kunnen wij gemakkelijk contactformulieren toevoegen aan uw website. Dit vergemakkelijkt de communicatie met uw klanten en genereert waardevolle interacties. Zo kunnen uw klanten diensten, offertes of informatie aanvragen. Verder zorgen wij ervoor dat uw zakelijk e-mail gekoppeld is aan deze formulieren, deze stellen wij in zodat u alle informatie overal ontvangen kan!

06

Technische Ondersteuning

Een WordPress-website kan complex worden. Daarom biedt De Web Oplossing technische ondersteuning tegen een uurtarief van €20, naast de uitleg die bij onze pakketten is inbegrepen, om u te helpen bij eventuele technische uitdagingen.

Contactformulieren voor mijn bedrijf

Waarom De Web Oplossing?

Als ZZP’er of klein bedrijf wilt u een professionele website laten maken die past bij uw merk en doelstellingen. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze expertise kunnen wij in een klein tijdsbestek een goede kwalitatieve site neerzetten. Hierdoor creëren wij een win-win situatie. Onze pakketten beginnen al vanaf €399,-, waarmee u toegang krijgt tot hoogwaardige ontwerpen en functionaliteiten. Omdat we ons in de opstartfase bevinden, bieden we momenteel zeer concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Profiteer van onze ervaring en deskundigheid om uw online aanwezigheid te versterken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.